Aanvullende modules

U kunt ieder Secudoc Business/XL abonnement eenvoudig uitbreiden met de volgende modules: 

Uitbreidingsmodule
Meerprijs per maand
Droplink-functie* activeren (bestanden ontvangen)
€ 20,00
Twee-staps-verificatie (SMS-tokens) voor inloggen én ontvangers
€ 50,00 per 100 gebruikers
Extra verzendprofiel (extra huisstijl toevoegen)
€ 10,00 per profiel
Extra gebruiker (bovenop standaardaantal gebruikers)
€ 2,50 per extra gebruiker
Uitbreiding tijdelijke opslag
Meerprijs per maand
Uitbreiding naar 100GB
€ 50,00 (€ 0,50 per GB)
Uitbreiding naar 500GB
€ 200,00 (€ 0,40 per GB)
Uitbreiding naar 1TB
€ 360,00 (€ 0,36 per GB)
Uitbreiding naar 2TB
€ 660,00 (€ 0,33 per GB)

* De droplink-functie biedt een manier om naast het versturen van bestanden ook bestanden te ontvangen. Door het uitsturen van een droplink ontvangt uw relatie een e-mail met daarin een link met een uploadveld. Nadat de bestanden zijn geüpload, ontvangt u als SecuDoc-gebruiker een e-mail met daarin een link om deze bestanden te downloaden.

Betaalvoorwaarden

Alle bedragen zijn exclusief btw en in Euro’s tenzij anders vermeld/overeengekomen. U kunt kiezen voor facturatie per kwartaal, half jaar of jaar, welke altijd plaatsvindt aan het begin van de betreffende periode. De minimale afname van SecuDoc is 3 maanden en SecuDoc is daarna altijd maandelijks opzegbaar. Opzeggingen dienen uitsluitend per e-mail te worden doorgegeven via info@secudoc.nl en met inachtneming van een opzegtermijn van één kalendermaand. Bij een opzegging worden eventuele teveel betaalde gelden binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort; u ontvangt hiervan een creditfactuur. Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Veelgestelde vragen over abonnementen
 • Wat is het (prijs)verschil tussen alle SecuDoc-abonnementen?

  Het SecuDoc Light-abonnement is geschikt voor kleine organisaties en/of organisaties die incidenteel bestanden versturen maar wel gebruik willen maken van de veiligheid en traceerbaarheid die SecuDoc biedt. U verstuurt alles vanuit één gebruiker en u heeft niet de mogelijkheid om SecuDoc aan te passen aan uw huisstijl. Wel kunt u gebruik maken van alle veiligheidsvoorzieningen, zoals Handtekening bij ontvangst, secundaire authenticatie met wachtwoord, en volledige audit-trail (traceerbaarheid) van de overdracht. U betaalt slechts EUR 9,95 per maand voor een SecuDoc Light-abonnement.

  Het SecuDoc Business-abonnement is geschikt voor de meer veeleisende gebruiker. Extra opties die worden geboden boven het SecuDoc Light-abonnement zijn o.a. toepassing van uw huisstijl en het toevoegen van meerdere gebruikers (normale gebruikers en beheerders, tot 100 per account). Het SecuDoc Business-abonnement biedt tevens meer tijdelijke opslagruimte en kan worden uitgebreid met de Droplink-functie, waarmee u veilig bestanden op verzoek kunt ontvangen. U betaalt slechts EUR 39,95 per maand (of EUR 59,95 per maand inclusief Droplink-functie) voor een SecuDoc Business-abonnement, ongeacht het aantal gebruikers.

  Het SecuDoc XL-abonnement is geschikt voor organisaties met meer dan 100 medewerkers (onbeperkt aantal gebruikers), biedt alle voordelen van SecuDoc Business én meer opslagruimte. Alle add-on-functionaliteiten van SecuDoc Business kunnen hier tevens ook worden toegevoegd.

 • Gelden de genoemde prijzen voor het hele SecuDoc-abonnement of per gebruiker?

  Voor het hele abonnement, ongeacht het aantal gebruikers. Wij rekenen geen marginale kosten per gebruiker (tot het maximum aantal gebruikers van het abonnement is bereikt, u dient dan te kiezen voor een groter abonnement); u bent slechts gelimiteerd op schijfruimte (die u deelt met uw collega's). Uitzondering hierop is het SecuDoc Light-abonnement, hier is slechts ruimte voor één gebruiker.

 • Is er een minimale contractduur?

  De minimale afname van SecuDoc is 3 maanden, SecuDoc is daarna altijd maandelijks opzegbaar. Uitzondering hierop zijn abonnementen met een langere betalingstermijn die korting geven op het gemiddelde maandbedrag, hier is de minimale contractduur gelijk aan de betalingstermijn.

 • Kan ik SecuDoc kosteloos én vrijblijvend gebruiken?

  Ja, om SecuDoc uit te kunnen proberen hoeft u geen betalingsgegevens in te vullen. Als u na het uitproberen van SecuDoc enthousiast bent stellen wij een offerte voor u op. Pas na uw goedkeuring en accordering van de offerte sluiten wij u aan op het gewenste abonnement.

 • Hoe verloopt de betaling bij een SecuDoc-abonnement?

  Vanaf het moment dat u een offerte van ons hebt ontvangen en u deze hebt goedgekeurd gaat uw SecuDoc-abonnement in. Wij sturen u op de eerste dag van een nieuwe periode de factuur voor deze periode. Deze factuur wordt opgesteld op basis van de door u aangeleverde factuurvoorkeuren/gegevens, bijv. een contactpersoon, referentie of inkoopnummer. U kunt deze factuur voldoen door het bedrag naar ons IBAN-nummer over te maken onder vermelding van het factuurnummer. De facturen van SecuDoc kennen een betaaltermijn van 30 dagen.

 • Ik ben particulier. Kan ik ook een SecuDoc-abonnement krijgen?

  Nee, SecuDoc is bedoeld en technisch ingericht voor bedrijfsmatig gebruik (inclusief non-profit en overheidsinstellingen). Het is daarom nodig om een Kamer van Koophandel inschrijving te hebben om een account aan te kunnen maken.