Direct aan de slag?
 
Accountants en administratiekantoren

Bestanden versturen voor accountants en administratiekantoren

Als accountant ben je het vertrouwenspersoon, je moet regelmatig bestanden versturen met gevoelige informatie en (bijzondere) persoonsgegevens zoals financiële documenten, loonstaten, jaarrekeningen en adviesstukken. Conform de AVG dien je als accountant, boekhouder of administratief medewerker zorg te dragen voor een veilige overdracht van deze bestanden. Met SecuDoc verstuur je snel, veilig én traceerbaar belangrijke documenten naar jouw klanten.

 • Eenvoudig te implementeren voor ieder accountantsbureau

 • Het online ondertekenen van jaarverslagen, Financiële overzichten en andere documenten

 • AVG/GDPR-proof, uitsluitend gehost in een Nederlands datacenter

 • Voor zowel verzenden als ontvangen van bestanden

 • Vast bedrag per maand, per maand opzegbaar (afname min. 3 maanden)

 • Secundaire verificatie is mogelijk

 • Koppeling met SecureLogin voor veilig inloggen

 
Bestanden versturen voor accountants en administratiekantoren
 
 

Zakelijke bestanden versturen & ontvangen

Als accountant stuur je belangrijke en privacygevoelige documenten naar jouw klanten, bijvoorbeeld financiële gegevens zoals: jaarrekeningen, budgetoverzichten, loonstroken, loonstaten, facturen, contracten, fiscale aangiften en vele anderen. Vaak worden deze gegevens via e-mail verstuurd, de meeste e-mails zijn niet beveiligd en dat is niet altijd gewenst en/of veilig. SecuDoc heeft meerdere soorten functies die jou kan helpen met het ontvangen/versturen van bestanden, jouw klant hoeft geen SecuDoc account te hebben om veilig bestanden naar jou toe te sturen. Er zijn meerdere voordelen om bestanden via SecuDoc te versturen.

 
 • AVG/GDRP-proof, een aanzienlijk betere oplossing dan e-mail

 • Intrekken van bestanden wanneer deze bijvoorbeeld zijn verstuurd naar een verkeerde ontvanger of niet meer van toepassing zijn

 • Extra veilig door toepassing van secundaire authenticatie 

 • Het veilig terug sturen van bestanden via SecuDoc, vereist geen account voor ontvangers

 • Inzicht in audit trails van jouw overdrachten, zodat je precies weet of jouw bestanden succesvol ontvangen zijn

 
 

Technologie en veiligheid

SecuDoc maakt gebruik van de beste technologie op het gebied van online veiligheid door uitsluitend te werken via Nederlandse servers. De interface van SecuDoc is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, zo zie je binnen één oogopslag wat de status is van jouw overdrachten. Wij hebben ook 2 soorten functies waarmee de ontvanger bestanden terug kan sturen zonder een SecuDoc account te hebben. Daarnaast zijn er geavanceerde functionaltietien zoals een handtekening bij ontvangst en het intrekken van de overdracht wanneer deze naar de verkeerde ontvanger is verstuurd. Met SecuDoc kun je één of meerdere beheerders toewijzen voor jouw omgeving voor bedrijfsinstellingen en accountbeheer. Zo ben je volledig in control.

Wist je dat je jouw domein en portaal kunt inrichten met jouw eigen huisstijl en logo zodat SecuDoc nog vertrouwder aanvoelt voor jouw personeel en klanten? 

 
Technologie en veiligheid
 
 

Implementatie SecuDoc binnen jouw accountantsbureau

SecuDoc is een Software-as-a-Service (SAAS), dit betekent dat het makkelijk te implementeren is binnen jouw accountants- of administratiekantoor. Om met SecuDoc te beginnen log je als gebruiker in op www.secudoc.nl. Vanuit hier kun je eenvoudig jouw documenten sturen naar jouw klanten of relaties. De ontvanger heeft geen SecuDoc-account nodig om de bestanden te kunnen ontvangen of terug te sturen, wat veel drempels bij jouw klanten wegneemt. Daarnaast kun je SecuDoc ook aan de domeinnaam van jouw kantoor koppelen, bijv. secudoc.jouwbedrijf.nl.

Dankzij de SaaS-technlogie voeren wij doorlopend updates door zodat je altijd met de nieuwste versie werkt en zo veilig bestanden kunt versturen en ontvangen. Daarnaast werken we doorlopend aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen zodat het in de toekomst voor jou nog makkelijker wordt om jouw werk als accountant, boekhouder of administratief medewerker te verrichten.

 
Implementatie SecuDoc binnen jouw accountantsbureau
 
 

Online ondertekenen van jaarverslagen en andere bestanden

Regelmatig heb je een handtekening van een klant nodig, zoals bij jaarverslagen en andere contracten. Maar in de praktijk kost dit veel moeite, het ontvangen en opzoeken, printen, ondertekenen in 2 voud, scannen, uploaden en versturen. Maak het jezelf en jouw klanten een stuk eenvoudiger door het digitaal Ondertekening van SecuDoc te gebruiken. Je kunt ook gebundeld tekenen, het onderteken word dan nog makkelijk door het PDF bestand met één klik naar elke onderteknaar te sturen. De ontvangers hebben geen SecuDoc account nodig om dit te kunnen onderteken. Alle tekenende partijen én de verzender ontvangen na afloop een ondertekende kopie via een beveiligde downloadlink.

 
 • Online belangrijke stukken zoals jaarverslagen laten tekenen met naam, datum/tijd, plaats en handtekening (zichtbaar op iedere pagina)

 • Separaat onderteken en Gebundeld ondertekenen (gebundeld is max. 5 ondertekenaars) 

 • Digitale ondertekening via Adobe PDF certificaat tegen vervalsing/manipulatie

 • Onderteken via mobiel (als je telefoonnummer gekoppeld is aan jouw mail kun je ook via mobiel onderteken)

 • Juridisch getoetst

 
 
 • “Maatwerk is mogelijk”

  De software van SecuDoc werkt erg fijn en vlot. Wij gebruiken SecuDoc sinds enkele maanden naar volle tevredenheid. Ook heel fijn dat er wordt meegedacht als er specifieke wensen zijn. 

   
 

SecureLogin-koppeling

SecureLogin is de marktleidende Single Sign-on oplossing voor administratie- en accountantskantoren, en biedt via één dashboard veilige toegang tot verschillende administratieprogramma's zoals Exact Online, Twinfield, UNIT4 Multivers, Belastingdienst-portalen, etc.

Met de nieuwe SecuDoc SecureLogin-koppeling kunnen jouw medewerkers vanuit SecureLogin veilig en snel inloggen op SecuDoc. Stopt een medewerker bij jouw organisatie? Je sluit met één druk op de knop de toegang voor alle programma's af (inclusief SecuDoc).

 
SecureLogin-koppeling
 
 

Doorontwikkeling SecuDoc

Wij zijn druk achter de schermen bezig om nieuwe functionaliteiten te bedenken en te ontwerpen om SecuDoc fijner te maken. Wij willen onze nieuwe soorten functies z.s.m. uit te rollen zo dat je ze kunt gebruiken. Zijn er bepaalde functionaliteiten of koppelingen die je in jouw branch nodig hebt om jouw werk nog eenvoudiger te maken? Of heb je andere wensen? Laat het ons weten via sales@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01. Wij schakelen snel met jou om te kijken in hoeverre we deze functies kunnen ontwikkelen.

Als team SecuDoc werken we graag samen met onze klanten om SecuDoc iedere dag een stukje beter.

 
Doorontwikkeling SecuDoc
 
 

De beste oplossing voor bestanden versturen

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van je bestanden naar jouw relaties.

 
De beste oplossing voor bestanden versturen
 

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met alle vragen die je hebt over SecuDoc. Je kan ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

 • Bel ons: 024 - 301 02 01

  op werkdagen 9:00 - 17:00

 • Stuur ons een e-mail
 • Volg ons op Social Media