Bestanden versturen voor accountants en administratiekantoren

Als accountant verzendt u regelmatig bestanden met gevoelige informatie en (bijzondere) persoonsgegevens zoals financiële documenten, loonstaten, jaarrekeningen en adviesstukken. Conform de AVG dient u als accountant, boekhouder of administratief medewerker zorg te dragen voor een veilige overdracht van deze bestanden. Met SecuDoc verstuurt u snel, veilig én traceerbaar belangrijke documenten naar uw klanten.

 • Eenvoudig te implementeren voor ieder accountantsbureau
 • Koppeling met SecureLogin voor veilig inloggen
 • Mogelijkheid voor online ondertekenen jaarverslagen en andere documenten*
 • AVG/GDPR-proof, uitsluitend gehost in een Nederlands datacenter
 • Voor zowel verzenden als ontvangen van bestanden
 • Vast bedrag per maand, per maand opzegbaar (afname min. 3 maanden)
Zakelijke bestanden versturen & ontvangen

Zakelijke bestanden versturen & ontvangen

Als accountant stuurt u belangrijke en privacygevoelige documenten naar uw klanten, bijvoorbeeld financiële gegevens zoals: jaarrekeningen, budgetoverzichten, loonstroken, loonstaten, facturen, contracten, fiscale aangiften en vele anderen. Deze gegevens bevatten vaak (bijzondere) persoonsgegevens en andere bedrijfsgevoelige informatie. Vaak worden deze gegevens via e-mail verstuurd en dit is niet altijd gewenst en/of veilig. Met SecuDoc kunt u als accountant of administratiekantoor informatie en (grote) bestanden veilig verzenden en tegelijkertijd voldoen aan de AVG-wetgeving. Er zijn meerdere voordelen om bestanden via SecuDoc te sturen:

 • Geschikt voor documenten met financiele informatie en (bijzondere) persoonsgegevens
 • Geen SecuDoc-account vereist voor ontvangers
 • Extra veilig door toepassing van secundaire authenticatie 
 • Intrekken van bestanden wanneer deze bijvoorbeeld zijn verstuurd naar een verkerde ontvanger of niet meer van toepassing zijn
 • AVG/GDRP-proof, een aanzienlijk betere oplossing dan e-mail
 • Het ontvangen van een handtekening bij ontvangst van belangrijke documenten
 • Inzicht in audit trails van uw overdrachten, zodat u precies weet of uw bestanden succesvol ontvangen zijn
Online ondertekenen van jaarverslagen en andere stukken*

Online ondertekenen van jaarverslagen en andere stukken*

Regelmatig heeft u een handtekening onder stukken van uw klanten nodig, zoals jaarverslagen en andere contracten. Maar dit blijkt in praktijk toch altijd een heel gedoe. Ontvangen en opzoeken, printen, ondertekenen in 2 voud, scannen, uploaden, versturen. Maak het u en uw klanten een stuk eenvoudiger door Ondertekening van SecuDoc te gebruiken.

 • Online belangrijke stukken zoals jaarverslagen laten tekenen met naam, datum/tijd, plaats en handtekening (zichtbaar op iedere pagina)
 • Digitale ondertekening via Adobe PDF certificaat tegen vervalsing/manipulatie
 • Ondertekening met meerdere ondertekenaars mogelijk, geen SecuDoc-account vereist voor ondertekenaars
 • Alle tekenende partijen én de verzender ontvangen na afloop een ondertekende kopie via een beveiligde downloadlink
 • Juridisch getoetst

Deze functionaliteit is momenteel in ontwikkeling en wordt in de loop van Q1 2020 verwacht.

SecureLogin-koppeling

SecureLogin-koppeling

SecureLogin is de marktleidende Single Sign-on oplossing voor administratie- en accountantskantoren, en biedt via één dashboard veilige toegang tot verschillende administratieprogramma's zoals Exact Online, Twinfield, UNIT4 Multivers, Belastingdienst-portalen, etc.

Met de nieuwe SecuDoc SecureLogin-koppeling kunnen u en uw medewerkers vanuit SecureLogin veilig en snel inloggen op SecuDoc. Stopt uw medewerker bij uw kantoor? U sluit met één druk op de knop de toegang voor alle programma's af (inclusief SecuDoc).

Technologie en veiligheid

Technologie en veiligheid

SecuDoc maakt gebruik van de beste technologie op het gebied van online veiligheid door uitsluitend te werken via Nederlandse servers. De interface van SecuDoc is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, zo ziet u binnen één oogopslag wat de status is van uw overdrachten. Daarnaast zijn er geavanceerde functionaltietien zoals een handtekening bij ontvangst en het intrekken van de overdracht wanneer deze naar de verkeerde ontvanger is verstuurd. Met SecuDoc Business of SecuDoc XL kunt u één of meerdere beheerders toewijzen voor uw omgeving voor bedrijfsinstellingen en accountbeheer. Zo bent u volledig in control.

Wist u dat u uw portaal kunt inrichten met uw eigen huisstijl en logo zodat SecuDoc nog vertrouwder aanvoelt voor uw klanten? 

Implementatie SecuDoc binnen uw accountantsbureau

Implementatie SecuDoc binnen uw accountantsbureau

SecuDoc is een Software-as-a-Service (SAAS), dit betekent dat het makkelijk te implementeren binnen uw accountants- of administratiekantoor. Om SecuDoc te kunnen logt u als gebruiker in op www.secudoc.nl. Vanuit hier kunt u eenvoudig uw documenten sturen naar uw klanten of relaties. De ontvanger heeft geen SecuDoc-account nodig om uw bestanden te kunnen ontvangen wat veel drempels bij uw klanten wegneemt. Daarnaast kunt u SecuDoc ook aan de domeinnaam van uw kantoor koppelen, bijv. secudoc.uwkantoor.nl.

Dankzij de SaaS-technlogie voeren wij doorlopend updates door zodat u altijd met de nieuwste versie werkt en zo veilig uw bestanden kunt versturen en ontvangen. Daarnaast werken we doorlopend aan nieuwe functionaliteiten zodat het in de toekomst voor u nog makkelijker wordt om uw werk als accountant, boekhouder of administratief medewerker te doen.

Doorontwikkeling SecuDoc

Doorontwikkeling SecuDoc

Wij zijn druk achter de schermen bezig om nieuwe functionaliteiten te bedenken voor SecuDoc en deze z.s.m. uit te rollen. Zijn er bepaalde functionaliteiten of koppelingen die u in uw branch nodig heeft om uw werk nog eenvoudiger te maken? Of heeft u andere wensen? Laat het ons weten via support@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01. Wij schakelen snel met u om te kijken in hoeverre we deze functies kunnen ontwikkelen.

Als team SecuDoc werken we graag samen met onze klanten om SecuDoc iedere dag een stukje beter te maken.