Direct aan de slag?
 
Mediabedrijven

Veilig bestanden versturen voor mediabedrijven

Als mediabedrijf stuur je vaak grote bestanden naar klanten. Denk hierbij aan video's, concepten en hi-res fotobestanden. Hierbij is het belangrijk dat dit goed en ook veilig en AVG-proof verloopt. Verstuur bestanden veilig met Secudoc!

  • Eenvoudig te implementeren binnen jullie mediabedrijf

  • Met SecuDoc Business en XL 10GB per overdracht mogelijk

  • Vast bedrag per maand, per maand opzegbaar (afname min. 3 maanden)

  • AVG/GDPR-proof, uitsluitend gehost in een Nederlands datacenter

 
Veilig bestanden versturen voor mediabedrijven
 
 

SaaS (Software-as-a-Service) - geen extra software nodig

SecuDoc is een Software-as-a-Service (SaaS), daardoor is het gebruik hiervan eenvoudig en hoef je niets op jouw computers te installeren. Via SecuDoc.nl maak je eerst en (proef)account aan en daarna kun je aan de slag met het versturen van grote bestanden. De ontvanger heeft geen SecuDoc-account nodig om bestanden te kunnen ontvangen. Het is mogelijk om SecuDoc aan de domeinnaam van jullie mediabedrijf te koppelen, bijv. secudoc.jouwmediabedrijf.nl.

Bij SecuDoc worden updates doorlopend doorgevoerd, zodat u altijd met de nieuwste versie werkt om zo eenvoudig mogelijk grote bestanden te versturen. Met bijna alle SecuDoc abonnementen kun je één of meerdere beheerders hebben voor jullie IT-omgeving. Zo kan jullie beheerder zelf kiezen welke gebruikers een SecuDoc-account krijgen en welke niet. Daarnaast kun je als beheerder eigen verzendprofielen toevoegen om zo het uiterlijk van het portaal en het briefpapier van de e-mails in de huisstijl van jullie mediabedrijf (en onderliggende afdelingen) in te stellen in jullie portaal. Zelf ervaren? Maak een gratis proefaccount aan! 

 
SaaS (Software-as-a-Service) - geen extra software nodig
 
 

Als mediabedrijf veilig en avg-proof bestanden versturen

Met SecuDoc kun je grote bestanden versturen naar jullie klanten of freelancers. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Met SecuDoc Light kunt een overdracht sturen tot 1 GB per overdracht en met Business of XL kunt u een overdracht sturen tot 10 GB per overdracht. Je kiest zelf hoe lang de link van de verstuurde bestanden geldig blijven (standaard is 2 weken maar er zijn opties tot 8 weken). Worden jouw bestanden niet gedownload? Jij en de betreffende ontvanger krijgen één dag voordat jouw Overdracht verloopt een herinnering, en zelfs de mogelijkheid om de verlooptermijn te verlengen. Ook kun je een bericht meesturen voor de ontvanger. In het samenvattingsscherm kun je zien welke bestanden je hebt verstuurd, de status en de grootte. Het is zelfs mogelijk om een handtekening bij ontvangst te vragen voordat de ontvanger de bestanden downloadt.

Via SecuDoc Business en XL is het ook mogelijk om Droplinks (als extra functionaliteit) naar jullie klanten te versturen wanneer je bepaalde bestanden van hen wilt ontvangen. Zij kunnen dan via de door jou verstuurde link hun bestanden uploaden en deze naar jou versturen. Bijvoorbeeld wanneer je artwork of foto's van de klant nodig hebt en het de klant zo makkelijk mogelijk wilt maken om deze te uploaden. Of je kunt gebruik maken van de Boemerang-functie, ideaal voor het heen en weer sturen van bestanden zoals bijv. belangrijke documenten/contracten die aangepast of ondertekend moeten worden teruggestuurd.

 
 
 

SecuDoc, samen maken we het nog beter

Welke andere functionaliteiten hebben jullie als mediabedrijf nodig om grote foto's of video's te kunnen versturen? Heb je nog feedback op gebruik van SecuDoc? Of heb je andere speciale wensen? Laat het ons weten via sales@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01. Dan kunnen we kijken of we bepaalde functionaliteiten voor jullie kunnen ontwikkelen. Zelf blijven we natuurlijk niet stil zitten, achter de schermen zijn we ook bezig om SecuDoc nog beter te maken en via onze blog's en nieuwsbrieven informeren we jullie hierover.

 
SecuDoc, samen maken we het nog beter
 
 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 085-30 30 070

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media