Direct aan de slag?

Deze pagina is ontworpen om duidelijkheid te bieden over de e-mails die u mogelijk heeft ontvangen via SecuDoc. We begrijpen het belang van transparantie en beveiliging, vooral wanneer het gaat om online communicatie.

 

Wat is SecuDoc?

SecuDoc is een SaaS-product dat bedrijven in staat stelt om berichten en bestanden op een veilige manier te delen. Het doel is om vertrouwelijke informatie te beschermen terwijl het gebruik zo eenvoudig mogelijk wordt gehouden voor zowel de verzender als de ontvanger.

 
 
 

Waarom heb ik een e-mail van SecuDoc ontvangen?

E-mails van SecuDoc zijn over het algemeen eenmalige communicaties, verzonden door individuele personen of organisaties om specifieke informatie met u op een veilige manier te delen. Dit zijn geen marketing-berichten, en daarom zult u deze berichten slechts één keer ontvangen.

 
 
 

Moet ik mij afmelden?

Nee, het is niet nodig om u af te melden voor SecuDoc e-mails. Aangezien ze eenmalig zijn en niet bedoeld zijn voor marketingdoeleinden, zult u ze niet herhaaldelijk ontvangen.

 
 
 

Hoe weet ik dat deze e-mails veilig zijn?

SecuDoc gebruikt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle communicatie veilig is. Het e-mail verkeer tussen SecuDoc en de ontvangende mailserver wordt altijd versleuteld. Daarnaast zijn de e-mails die verzonden worden vanuit transfer@secudoc.app altijd voorzien van een certificaat waarmee de e-mailprogramma's de integriteit van een bericht kunnen controleren. 

 
 
 

Heb je nog vragen?

Heeft u verdere vragen over SecuDoc of de e-mails die u heeft ontvangen? Neem gerust contact met ons op via support@secudoc.nl

 
 
 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 085-30 30 070

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media