Direct aan de slag?
 
Informatie voor Resellers

SecuDoc Resellerschap: een bewezen aanvulling op uw dienstenaanbod

Bent u enthousiast over SecuDoc en wilt u meehelpen om berichten en bestanden versturen veiliger te maken voor uw klanten?

Meldt u vandaag aan als SecuDoc Reseller en krijg de beschikking over de tools om SecuDoc-abonnementen en aanvullende diensten direct aan uw klanten aan te bieden en te beheren.

 
SecuDoc Resellerschap: een bewezen aanvulling op uw dienstenaanbod
 
 

Waarom SecuDoc

Veilige e-mail, bestands- en berichtuitwisseling

SecuDoc is een geavanceerde oplossing voor veilige document- en berichtuitwisseling die naadloos integreerd met de bestaande mailomgeving (Office 365). Met ons platform kunnen uw klanten vertrouwelijke documenten eenvoudig en veilig delen met externe partijen. Voor resellers biedt SecuDoc een waardevolle mogelijkheid om hun portfolio uit te breiden met een hoogwaardige beveiligingsoplossing. Met SecuDoc kunt u uw klanten helpen beter, veiliger en efficiënter te werken.

 • Veilig grote bijlagen sturen en ontvangen
 • Beveiligde berichten (veilige e-mail)
 • Digitaal ondertekenen
 • Naadloze integratie met Office 365

  Outlook integratie en Microsoft Entra ID-koppeling (AzureAD)

 

De voordelen van ons resellerprogramma

 • Nieuwste features
  1. Nieuwste features

  Als SecuDoc Reseller maakt u als eerste gebruik van de nieuwste features.

 • Eigen SecuDoc
  2. Eigen SecuDoc

  Practice what you preach; krijg de beschikking over uw eigen SecuDoc-abonnement, geheel kosteloos.

 • Vergoeding
  3. Vergoeding

  Ontvang een vergoeding van 15% tot 20% over de diensten die uw organisatie heeft aangebracht bij uw klanten (op abonnementen en aanvullende modules).

 • In controle
  4. In controle

  Als Reseller kunt u SecuDoc per direct aanbieden aan uw klanten en kunt u de omgevingen zelf inrichten en beheren.

 • Support
  5. Support

  Als Reseller kiest u er zelf voor of u zelf support gaat leveren of klanten doorverwijst naar onze support-desk.

 • Facturatie
  6. Facturatie

  Bepaal zelf of u de klant direct factureert of dit via SecuDoc laat lopen.

 

Wat voor partners zoeken wij?

Bij SecuDoc zijn we op zoek naar resellers die, net als wij, een passie hebben voor het waarborgen van de veiligheid en privacy van hun klanten. Ideale partners zijn proactief, toegewijd aan het bieden van uitmuntende oplossingen en hebben een sterke betrokkenheid bij het beschermen van gegevens tegen cyberdreigingen. Als uw doel is om de digitale veiligheid van uw klanten te versterken, nodigen wij u uit om deel uit te maken van ons resellernetwerk. Samen kunnen we een veiligere digitale omgeving creëren en de privacy van gegevens wereldwijd beschermen.

 • IT- en automatiseringsbedrijven  (MSP's)

 • IT Security bedrijven & consultants

 • AVG-adviesbureau's

 • Zakelijke dienstverlening

 
Wat voor partners zoeken wij?
 
 

Resellerovereenkomst

Om ervoor te zorgen dat we snel aan de slag kunnen gaan hebben wij een standaard resellerovereenkomst voor u opgesteld.

Hierin staan diverse afspraken zoals de hoogte van de vergoeding, wanneer de vergoeding wordt uitbetaald, en hoe lang we de overeenkomst aangaan.

 
Resellerovereenkomst
 
 

Eens een kop koffie drinken?

Is uw organisatie geinteresseerd in resellerschap na het lezen van bovenstaande, of heeft u nog vragen? We nemen graag de tijd om kennis met u te maken en de behoeften van uw klanten te bespreken. Bel ons op 085 - 30 30 070 of vul het volgende formulier in.

 
Meer informatie over resellerschap?
 

Veelgestelde vragen

 • Wat is SecuDoc?

  SecuDoc is dé manier om zakelijke bestanden veilig te versturen en ontvangen. Dit kan door in te loggen op SecuDoc.nl en vanuit daar wijst de weg zichzelf. Voorbeelden van bestanden die via SecuDoc verstuurd kunnen worden zijn documenten, contracten, grote bestanden, video’s etc. Deze bestanden worden op een veilige beproefde wijze naar de ontvangers gestuurd (zo veilig, dat zelfs wijzelf niet bij de bestanden kunnen).

 • Wat zijn de kosten van SecuDoc?

  We hebben verschillende abonnementen voor onze klanten (afhankelijk van de grootte van de organisatie en van de gewenste functionaliteiten). Ons SecuDoc Basic-abonnement begint al vanaf EUR 15,00 per maand. Voor prijzen en meer informatie over de abonnementen, zie ons abonnementsoverzicht. Wordt u onze reseller, dan mag u kosteloos gebruik maken van SecuDoc, én mag u alle nieuwe functies als eerste testen.

 • Wat houdt het resellerprogramma van SecuDoc in?

  We zoeken sterkte commerciële partners die SecuDoc aan hun klanten / netwerk willen aanbieden als aanvullende dienst. Wij onderhouden het platform en breiden het uit met nog meer functionaliteiten. Als partner ontvangt u maandelijks of kwartaallijks een doorlopende kick-back-fee per aangebracht abonnement.

 • Welke vergoeding ontvang ik per aangebracht abonnement?

  Brengt u een nieuwe klant bij ons aan voor een minimale periode van 3 maanden? Dan ontvangt u ieder kwartaal een kick-back-fee van 15% over de omzet van deze klant voor zolang als dit abonnement loopt.

 • Hoe zit het met de service van SecuDoc?

  U kunt kiezen om support en/of facturatie met betrekking tot SecuDoc zelf richting uw klanten te verzorgen, óf het via ons te laten verlopen. Tijdens een kennismaking en het opmaken van de resellerovereenkomst kunnen we hier afspraken over maken. Zo kunt u bijv. zelf eerstelijnssupport bieden aan klanten of dit overlaten aan ons.

 • Wat zijn de voordelen van SecuDoc ten opzichte van andere platformen?

  SecuDoc is een plaftform waarmee u bestanden kan versturen en ontvangen, niet delen. Dit maakt SecuDoc geschikt om bestanden mee te versturen die niet via e-mail verstuurd kunnen worden. Bij SecuDoc vinden we veiligheid erg belangrijk, bestanden kunnen enkel door de ontvanger(s) worden gedownload. Daardoor kunt u privacygevoelige documenten zoals documenten, cv’s, contracten etc. via SecuDoc met een gerust gevoel naar uw relaties sturen. Verder biedt het platform andere handige funtionaltieiten waaronder de mogelijkheid om bestanden online digitaal te ondertekenen of heen en weer te sturen. Maak een proefaccount aan om het zelf te ervaren, of vraag een Reseller-demonstratie aan.

 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

 • Bel ons: 085-30 30 070

  op werkdagen 9:00 - 17:00

 • Stuur ons een e-mail
 • Volg ons op Social Media