Bestanden versturen voor mediabedrijven

Als mediabedrijf stuurt u vaak grote bestanden naar uw klanten. Denk hierbij aan video's, concepten en hi-res fotobestanden. Deze bestanden kunt u versturen met WeTransfer of andere deelplatformen. Met veel van deze platforms weet u niet of uw klanten de verstuurde bestanden al hebben ontvangen. Hoe handig zou het zijn als u inzicht en overzicht heeft in de ontvangst uw uitstaande bestanden? Of dat u uw klanten Droplinks kunt sturen om bepaalde bestanden van ze te ontvangen? Dit is allemaal mogelijk met SecuDoc.

  • Eenvoudig te implementeren binnen uw mediabedrijf
  • Met SecuDoc Business en XL 10GB per overdracht mogelijk
  • Voor zowel verzenden als ontvangen van bestanden
  • Vast bedrag per maand, per maand opzegbaar (afname min. 3 maanden)
  • AVG/GDPR-proof, uitsluitend gehost in een Nederlands datacenter
Grote bestanden versturen op de handigste manier

Grote bestanden versturen op de handigste manier

Met SecuDoc kunt u grote bestanden versturen naar uw klanten of freelancers. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Met SecuDoc Light kunt een overdracht sturen tot 5 GB per overdracht en met Business of XL kunt u een overdracht sturen tot 10 GB per overdracht. U kiest zelf hoe lang de link van de verstuurde bestanden geldig blijven (standaard is 2 weken maar er zijn opties tot 8 weken). Worden uw bestanden niet gedownload? U en de betreffende ontvanger krijgen één dag voordat uw Overdracht verloopt een herinnering, en zelfs de mogelijkheid om de verlooptermijn te verlengen. Ook kunt u een bericht meesturen voor de ontvanger. In het samenvattingsscherm kunt u zien welke bestanden u heeft verstuurd, de status en de grootte. Het is zelfs mogelijk om een handtekening bij ontvangst te vragen voordat de ontvanger de bestanden downloadt.

Via SecuDoc Business en XL is het ook mogelijk om Droplinks (als extra functionaliteit) naar uw klanten te versturen wanneer u bepaalde bestanden van hen wilt ontvangen. Zij kunnen dan via de door u verstuurde link hun bestanden uploaden en deze naar u versturen. Bijvoorbeeld wanneer u artwork of foto's van de klant nodig heeft en u het de klant zo makkelijk mogelijk wilt maken om deze te uploaden. Of u kunt gebruik maken van de Boemerang-functie, ideaal voor het heen en weer sturen van bestanden zoals bijv. belangrijke documenten/contracten die aangepast of ondertekend moeten worden teruggestuurd.

SaaS (Software-as-a-Service) - geen extra software nodig

SaaS (Software-as-a-Service) - geen extra software nodig

SecuDoc is een Software-as-a-Service (SaaS), daardoor is het gebruik hiervan eenvoudig en hoeft u niets op uw computers te installeren. Via SecuDoc.nl maakt u eerst en (proef)account aan en daarna kunt u aan de slag met het versturen van grote bestanden. De ontvanger heeft geen SecuDoc-account nodig om uw bestanden te kunnen ontvangen. Het is mogelijk om SecuDoc aan de domeinnaam van uw mediabedrijf te koppelen, bijv. secudoc.uwmediabedrijf.nl.

Bij SecuDoc worden updates doorlopend doorgevoerd, zodat u altijd met de nieuwste versie werkt om zo eenvoudig mogelijk grote bestanden te versturen. Met SecuDoc Business of XL kunt u één of meerdere beheerders hebben voor uw IT-omgeving. Zo kunt uw beheerder zelf kiezen welke gebruikers een SecuDoc-account krijgen en welke niet. Daarnaast kunt u als beheerder eigen verzendprofielen toevoegen om zo het uiterlijk van het portaal en het briefpapier van de e-mails in de huisstijl van uw mediabedrijf (en onderliggende afdelingen) in te stellen in uw portaal.

SecuDoc, samen maken we het nog beter

SecuDoc, samen maken we het nog beter

Welke andere functionaliteiten heeft u als mediabedrijf nodig om grote foto's of video's te kunnen versturen? Heeft u nog feedback op gebruik van SecuDoc? Of heeft u andere speciale wensen? Laat het ons weten via support@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01. Dan kunnen we kijken of we bepaalde functionaliteiten voor u kunnen ontwikkelen. Zelfs blijven we natuurlijk niet stil zitten, achter de schermen zijn we ook bezig om SecuDoc nog beter te maken en via onze blog's en nieuwsbrieven informeren we u hierover.