Direct aan de slag?
 
Informatie voor Resellers

Word jij onze reseller?

Ben je erg enthousiast over SecuDoc en wil je meehelpen om bestanden versturen veiliger te maken voor jouw klanten?

Dan kan jij je aanmelden voor ons resellerprogramma. Hiermee kan je SecuDoc abonnementen en onze aanvullende diensten direct aanbieden aan je eigen klanten en partners.

 
Word jij onze reseller?
 

De voordelen van ons resellerprogramma

 • Nieuwste features
  1. Nieuwste features

  Als reseller mag je als eerste gebruik maken van de nieuwste features.

 • Gratis SecuDoc
  2. Gratis SecuDoc

  Je krijgt de beschikking over je eigen kosteloze SecuDoc Business abonnement.

 • Vergoeding
  3. Vergoeding

  Ontvang een vergoeding van 15% over de diensten die jij hebt aangebracht bij klanten (op abonnementen en aanvullende modules).

 • In controle
  4. In controle

  Als reseller kan je SecuDoc per direct aanbieden aan je klanten en kan je de omgevingen zelf inrichten en beheren.

 • Support
  5. Support

  Als reseller kies je er zelf voor of je zelf support gaat geven of je jouw klant doorverwijst naar ons.

 • Facturatie
  6. Facturatie

  Bepaal zelf of jij de klant direct factureert of dit via SecuDoc laat lopen.

 

Wat voor partners zoeken wij?

 • IT- en automatiseringsbedrijven 

 • IT Security bedrijven & consultants

 • AVG-adviesbureau's

 • Zakelijke dienstverlening

 
Wat voor partners zoeken wij?
 
 

Resellerovereenkomst

Om ervoor te zorgen dat we snel aan de slag kunnen gaan hebben wij een standaard resellerovereenkomst voor je opgesteld.

Hierin staan diverse afspraken zoals de hoogte van de vergoeding, wanneer de vergoeding wordt uitbetaald, en hoe lang we de overeenkomst aangaan.

 
Resellerovereenkomst
 
 

Eens een kop koffie drinken?

Ben jij geïnteresseerd in resellerschap na het lezen van bovenstaande, of heb je nog vragen? We nemen graag de tijd om kennis met jou te maken en de behoeften van je klanten te bespreken. Bel ons op 024 - 301 02 01 of vul het volgende formulier in.

 
Meer informatie over resellerschap?
 

Veelgestelde vragen

 • Wat is SecuDoc?

  SecuDoc is dé manier om zakelijke bestanden veilig te versturen en ontvangen. Dit kan door in te loggen op SecuDoc.nl en vanuit daar wijst de weg zichzelf. Voorbeelden van bestanden die via SecuDoc verstuurd kunnen worden zijn documenten, contracten, grote bestanden, video’s etc. Deze bestanden worden op een veilige beproefde wijze naar de ontvangers gestuurd (zo veilig, dat zelfs wijzelf niet bij de bestanden kunnen).

 • Wat zijn de kosten van SecuDoc?

  We hebben verschillende abonnementen voor onze klanten (afhankelijk van de grootte van de organisatie en van de gewenste functionaliteiten). Ons SecuDoc Light-abonnement begint al vanaf EUR 13,50 per maand. Voor prijzen en meer informatie over de abonnementen, zie ons abonnementsoverzicht. Word jij onze reseller, dan mag je GRATIS gebruik maken van SecuDoc, én mag jij alle nieuwe functies als eerste testen.

 • Wat houdt het resellerprogramma van SecuDoc in?

  We zoeken sterkte commerciële partners die SecuDoc aan hun klanten / netwerk willen aanbieden als aanvullende dienst. Wij onderhouden het platform en breiden het uit met nog meer functionaliteiten. Als partner ontvang je een kwartaallijks een doorlopende kick-back-fee per aangebracht abonnement.

 • Welke vergoeding ontvang ik per aangebracht abonnement?

  Breng jij een nieuwe klant bij ons aan voor een minimale periode van 3 maanden? Dan ontvang je ieder kwartaal een kick-back-fee van 15% van de omzet van deze klant voor zolang als dit abonnement loopt.

 • Hoe zit het met de service van SecuDoc?

  Je kan kiezen om support en/of facturatie met betrekking tot SecuDoc zelf richting je klanten te doen of het via ons te laten verlopen. Tijdens een kennismaking en het maken van de resellerovereenkomst kunnen we hier afspraken over maken. Zo kan je bijv. zelf eerstelijnssupport bieden aan klanten of dit overlaten aan ons.

 • Wat zijn de voordelen van SecuDoc ten opzichte van andere platformen?

  SecuDoc is een plaftform waarmee je bestanden kan versturen en ontvangen, niet delen. Dit maakt SecuDoc geschikt om bestanden mee te versturen die niet via e-mail verstuurd kunnen worden. Bij SecuDoc vinden we veiligheid erg belangrijk, bestanden kunnen enkel door de ontvanger(s) worden gedownload. Daardoor kan je privacygevoelige documenten zoals documenten, cv’s, contracten etc. via SecuDoc met een gerust gevoel naar je relaties sturen. Verder biedt het platform andere handige funtionaltieiten waaronder de mogelijkheid om bestanden online digitaal te ondertekenen of heen en weer te sturen. Maak een proefaccount aan om het zelf te ervaren.

 

De beste oplossing voor bestanden versturen

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van je bestanden naar jouw relaties.

 
De beste oplossing voor bestanden versturen
 

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met alle vragen die je hebt over SecuDoc. Je kan ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

 • Bel ons: 024 - 301 02 01

  op werkdagen 9:00 - 17:00

 • Stuur ons een e-mail
 • Volg ons op Social Media