Bestanden versturen voor uitzendbureau's

Als uitzendbureau ontvangt en verstuurt u regelmatig bestanden met belangrijke persoonsgegevens en gevoelige informatie.
Op deze pagina leest u meer over het gebruik van SecuDoc voor uitzendbureau’s.

  • Gegevens veilig uitwisselen met opdrachtgevers én kandidaten
  • Eenvoudig te implementeren binnen uw uitzendbureau
  • AVG/GDPR-proof, uitsluitend gehost in een NL datacenter
  • Voor zowel verzenden als ontvangen van bestanden
  • Dankzij Boemerang-functie ideaal voor het laten terugsturen van ingevulde contracten
  • Vast bedrag per maand, per maand opzegbaar (afname min. 3 maanden)
Waarom SecuDoc noodzakelijk is

Waarom SecuDoc noodzakelijk is

U bent actief bezig met het werven van nieuw personeel en het beheren van bestaande personeelsdossiers. Bestanden die u als uitzendbureau regelmatig ontvangt zijn bijvoorbeeld CVs en legitimatiebewijzen van kandidaten, voortgangsrapportages, arbeidscontracten en detacheringsovereenkomsten (die u ook graag ingevuld weer terugziet). Waarschijnlijk deelt u bepaalde informatie weer met uw opdrachtgevers, en wellicht al dan niet bewust ook met diverse gemeenten, het UWV, uw accountant of softwareleverancier. Deze gegevens worden in vele gevallen nog per e-mail uitgewisseld waardoor de kans op een datalek aanzienlijk is. Met SecuDoc kunt u deze bestanden veilig versturen en ontvangen. Zo conformeert u zich zo goed mogelijk aan de AVG-wetgeving. SecuDoc wordt door diverse organisaties in de uitzendbranche gebruikt en bevat vele features die het uitwisselen van bestanden nog makkelijker, professioneler, en veiliger maakt voor uw uitzendbureau.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Het verwerken van persoonsgegevens is essentieel voor uitzenbureaus. Uitzendkrachten vertrouwen de persoonsgegevens toe aan uw uitzendbureau. Sinds de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in 2018 van kracht is gegaan, ligt de verantwoordingsplicht m.b.t. privacy en veiligheid van de gegevens nu bij uitzendbureaus. Zij dienen aan te kunnen tonen dat zij organisatorische en technische maatregelen hebben genomen om te voldoen aan de AVG en de persoonsgegevens te beschermen. Volgens de voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Aleid Wolfsen, is er een enorme groei in het aantal klachten en datalekken die worden gemeld, en zal de AP in 2019 vaker onderzoek doen en sancties opleggen. Wilt u meer weten over het toekomstperspectief van de AP, u kunt hier het interview lezen (juni 2019). 

Wilt u ook professioneel omgaan met de gegevens van uw kandidaten, verstuur uw gevoelige bestanden dan vanaf nu AVG-proof met SecuDoc.

SecuDoc - binnen één dag geimplementeerd

SecuDoc - binnen één dag geimplementeerd

SecuDoc is makkelijk te implementeren binnen uw uitzendbureau en uw IT-omgeving omdat het een Software-as-a-Service (SAAS) is. U kunt vanuit uw browser snel inloggen op uw account en vanuit daar eenvoudig en veilig bestanden versturen. Het aantal functionaliteiten waar u gebruik van kunt maken verschilt per abonnement (wij adviseren u graag over welk abonnement het beste bij uw bedrijf past). De ontvanger hoeft geen account te hebben om uw bestanden te kunnen ontvangen. Het is ook mogelijk een link sturen om veilig bestanden van uw relaties of kandidaten te ontvangen. Verder kunt u ook SecuDoc aan de domeinnaam van uw uitzendbureau koppelen, bijv. secudoc.uwuitzendbureau.nl.

Achter de schermen werken we continu aan nieuwe functionaliteiten voor SecuDoc om ervoor te zorgen dat het versturen van bestanden nog makkelijker en veiliger wordt. Doordat SecuDoc een SaaS is, kunnen we makkelijk updates doorvoeren zodat u altijd met de nieuwste versie werkt. 

Kies zelf uw beheerder(s)

Kies zelf uw beheerder(s)

Met SecuDoc Business of SecuDoc XL abonnementen kunt u één of meerdere beheerders hebben voor uw IT-omgeving. U kunt dan kiezen welke gebruikers een account krijgen en welke accounts verwijderd moeten worden (bijv. bij een uitdiensttreding). Daarnaast kunt u als beheerder eigen verzendprofielen toevoegen om zo het uiterlijk van het portaal en het briefpapier van de e-mails in de huisstijl van uw uitzendbureau in te stellen.

Verbeteren van SecuDoc

Verbeteren van SecuDoc

Heeft u alle functionaliteiten uitgeprobeerd en mist u nog belangrijke functionaliteiten? Of heeft nog vragen of wensen als uitzendbureau? Laat het ons weten via support@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01. Wij schakelen snel met uw uitzendbureau om te kijken in hoeverre we deze functies kunnen ontwikkelen zodat u uw grote bestanden veilig en snel kunt versturen. Wij werken graag met uw uitzendbureau samen om ervoor te zorgen dat SecuDoc nog beter bij uw wensen past.