Direct aan de slag?
 
SecuDoc-aanbieding VvKR

SecuDoc-aanbieding VvKR

In samenwerking met de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) bieden we jou als lid toegang met korting tot SecuDoc, waarmee jij conform de AVG veilig en met respect voor privacy informatie kan uitwisselen met je clienten, agents en partners.

 • 15% doorlopende korting* op SecuDoc Basic, Standard en Plus
 • Informatie uitwisselen met klanten en partners op een AVG-verantwoorde manier

* De looptijd van de korting is gekoppeld aan de lengte uw VvKR-lidmaatschap.

 
SecuDoc-aanbieding VvKR
 

Toonaangevende informatieuitwisseling

SecuDoc is een toonaangevend online platform dat gespecialiseerd is in het veilig en AVG-proof uitwisselen van informatie en bestanden (ook wel Veilig mailen genoemd) en Digitale ondertekeningen. We gebruiken alleen Nederlandse servers en staan voor de privacy en veiligheid van onze gebruikers. In de reisbranche wordt SecuDoc ingezet voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het veilig verzenden van reisdocumenten, het beschermen van persoonlijke klantgegevens, het faciliteren van interne communicatie, en het veilig delen van informatie met externe partners. Door gebruik te maken van SecuDoc, kunnen reisorganisaties hun bedrijfsvoering verbeteren, voldoen aan privacywetgeving en hun klanten een nog betere service bieden.

 

Zorgeloos informatie uitwisselen

Zoals u wellicht weet is het uitwisselen van informatie en bestanden in de reiswereld een dagelijkse noodzaak. Of het nu gaat om het delen van reisdocumenten, het versturen van boekingsbevestigingen, of het uitwisselen van gevoelige persoonlijke informatie van klanten, de veiligheid en privacy van deze gegevens zijn van het grootste belang.

Het onvoldoende beschermen van deze informatie kan leiden tot identiteitsdiefstal, financieel verlies en reputatieschade en is in strijd met de AVG en andere privacywetgeving. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare en veilige oplossing te hebben voor het uitwisselen van bestanden en informatie.

Met SecuDoc kunt u erop vertrouwen dat de gegevens van u en uw klanten veilig zijn, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het creëren van onvergetelijke reiservaringen voor uw klanten.

 
Zorgeloos informatie uitwisselen
 
 

Waarom VvKR voor SecuDoc heeft gekozen

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft SecuDoc gekozen als partner vanwege de gedeelde toewijding aan veiligheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. In de reisbranche, waar het veilig delen van gevoelige informatie erg belangrijk is, biedt SecuDoc een oplossing die zowel robuust als gebruiksvriendelijk is.

De sterke beveiligingsprotocollen van SecuDoc, gecombineerd met de eenvoudige en intuïtieve interface, maken het een ideale keuze voor onze leden. Bovendien waardeert VvKR de transparantie en integriteit van SecuDoc als bedrijf, dat altijd de privacy van gebruikers voorop zet. Deze samenwerking stelt onze leden in staat om hun bedrijfsvoering te verbeteren en hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 
 • Versturen van reisbescheiden

  Boekingsbevestigingen, vouchers, reisbewijzen, u stuurt ze snel en veilig naar uw clienten via SecuDoc.

 • Informatieuitwisseling met partners

  SecuDoc kan worden gebruikt om contracten, tarieven, clientlijsten en andere gevoelige documenten veilig te delen met externe partners zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen en lokale touroperators.

 • Opvragen van persoonsgegevens en legitimatiebewijzen (v.a. SecuDoc Standard)

  Met behulp van SecuDoc vraagt u snel en veilig een kopie van een legitimatiebewijs op.

 • Ondertekenen van offertes/aanbiedingen (v.a. SecuDoc Plus)

  Stuur uw aanbiedingen en offertes naar uw klanten via SecuDoc en ontvang direct een ondertekende versie terug.

 • AVG compliancy

  Door SecuDoc te gebruiken, voldoet uw reisorganisatie beter aan de AVG door ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens van klanten veilig worden behandeld.

 

SecuDoc in de reisbranche

 • Gebruikers
 • Reisorganisaties
 • Ontvangers
 • Veilige overdrachten

SecuDoc met 15% korting

Wij bieden drie abonnementen met een leuke korting. Het SecuDoc Plus abonnement is aanbevolen voor VvKR-leden vanwege de extra functies die perfect aansluiten bij de reisbranche. Met digitale ondertekening kun je snel en veilig contracten ondertekenen, terwijl de Droplink het uploaden van legitimatie veilig maakt. Ongeacht welk abonnement je kiest kan je altijd veilig berichten uitwisselen en veilig bestanden versturen, maar SecuDoc Plus biedt de meest complete oplossing voor veilige communicatie en bestandsuitwisseling in de reisbranche.

Type abonnement
SecuDoc Basic
SecuDoc Standard
SecuDoc Plus (Aanbevolen)
Veilige berichten
Bestanden versturen
Bestanden ontvangen
Digitaal ondertekenen
Onjuiste zendingen intrekken
Toevoegen eigen huisstijl
Tweestaps autenticatie SMS
✔ (fair use policy)
Aantal users inbegrepen
1
1
1
Normale prijs
€ 15 per maand
€ 30 per maand
€ 50 per maand
VvKR ledenprijs (1 user inbegrepen)
€ 12,75 per maand
€ 25,50 per maand
€ 42,50 per maand (15% korting)
 

Gebruik maken van deze aanbieding

Ben je klaar om de veiligheid en efficiëntie van je bestandsuitwisseling naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij de vele reisorganisaties die al hebben gekozen voor de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van SecuDoc. Vergeet niet, als lid van VvKR profiteer je van een exclusieve korting.

Maak vandaag nog je account aan en ontdek hoe SecuDoc je kan helpen om je bedrijfsvoering te verbeteren en je klanten nog beter van dienst te zijn.

 
Gebruik maken van deze aanbieding
 
 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

 • Bel ons: 085-30 30 070

  op werkdagen 9:00 - 17:00

 • Stuur ons een e-mail
 • Volg ons op Social Media