Direct aan de slag?
 
Geplaatst door Mitra op 30.04.2021

SecuDoc Personal: Jouw privacy is belangrijk

Hoe belangrijk is jouw privacy? We delen steeds meer data online. Onze gegevens, video’s, filmpjes en veel meer. Het is makkelijk om gevoelige informatie via één van de gratis platforms zoals whatsapp of wetransfer te delen. Veel applicaties vinden de privacy van gebruikers ook niet belangrijk waardoor er vaak gegevens worden gelekt. In het volgende blog lees je hoe je als particulier je gegevens veilig kan delen. 

Gaan we het wel of niet doen?

We kregen sinds het bestaan van SecuDoc veel aanvragen vanuit particulieren die privacy belangrijk vinden. Tot nu toe was SecuDoc een platform waarmee alleen bedrijven gegevens veilig naar derden konden versturen. Dit gaat nu dan echt veranderen. Binnenkort komt er ook een SecuDoc particulier! Met SecuDoc particulier kan iedereen bestanden veilig versturen. Zo gaan we de online wereld nog veiliger maken.

SecuDoc gratis voor particulieren? 

Afgelopen tijd is er veel data van particulieren gelekt door bedrijven die onvoldoende maatregelen hadden getroffen om de gegevens van hun klanten en gebruikers te beschermen. Als je erachter komt dat je gegevens worden verkocht aan criminelen op het darkweb dan word je daar niet vrolijk van. Wij dus ook niet. Om die reden willen we ook particulieren de mogelijkheid gegeven om hun fotos, bestanden en andere documenten veilig te kunnen versturen. Geheel gratis met SecuDoc Personal.

Alternatief voor Whatsapp en Wetransfer

Whatsapp en WeTransfer maken het versturen van foto's, video's en andere privacygevoelige informatie erg makkelijk. Zowel Whatsapp als Wetransfer hebben het nieuws gehaald omdat beiden direct of indirect betrokken waren bij datalekken. Wanneer je foto's en videos via Whatsapp verstuurt gaat het ook nog eens ten koste van de kwaliteit. Wat is dan het alternatief? SecuDoc Personal! Stay tuned, volgende week gaan we lanceren, alle particulieren kunnen dan gratis SecuDoc Personal gebruiken en veilig hun bestanden versturen. Naast je foto's en video's kan je ook contracten, arbeidsovereenkomsten, kopieën van je passpoort/ID-bewijs en veel meer via SecuDoc versturen. Het mooiste gedeelte is dat ook wij niet bij jouw bestanden kunnen, alleen jij en diegene aan wie jij ze stuurt. 

SecuDoc Personal wordt alleen toegangelijk voor particulieren en mag slechts voor particuliere doeleinden worden gebruikt.

Share:
 
 
 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 085-30 30 070

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media