Direct aan de slag?
 
Geplaatst door Anouk op 20.02.2019

Personaliseer SecuDoc voor uw bedrijf!

Wij kijken naar de boodschap die uw bedrijf overbrengt naar uw partner, leverancier en uw collega! Een herkenbare vormgeving wekt vertrouwen bij het ontvangen van een veilig bericht. 

Uw huisstijl geeft uw bedrijf identiteit. Het geeft, afhankelijk van uw huisstijl, precies de juiste uitstraling waardoor potentiële klanten een goed beeld van uw bedrijf krijgen. Een huisstijl bepaalt deels het imago van het bedrijf en zorgt ervoor dat klanten uw bedrijf herkennen en herinneren. SecuDoc probeert niet alleen op technisch- en veiligheidsvlak voorop te lopen, maar wij kijken ook naar de manier waarop u communiceert naar uw relaties. Een herkenbare vormgeving wekt vertrouwen bij het ontvangen van een bericht met vertrouwelijke inhoud. Binnen enkele stappen kunt uw SecuDoc omgeving omtoveren naar uw eigen huisstijl zodat uw e-mails en het downloadportaal de professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen die uw bedrijf verdient.

SecuDoc mails personaliseren

Als u een Overdracht of Droplink verstuurt, kunt u deze in uw eigen huisstijl versturen. De herkenbaarheid zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de ontvanger. Op deze manier voelt het platform als onderdeel van de organisatie aan. Beschikt u nog niet over deze functie, dan denken wij graag met u mee en helpen wij u om uw huisstijl toe te passen. Naast het personaliseren van uw mail krijgt tegelijkertijd uw platform uw huisstijl mee!

Personaliseren inlog-portaal

Een geindividualiseerd inlogportaal geeft uw SecuDoc-account net iets meer gewicht. Verander uw inlogportaal naar uw eigen huisstijl en logo, dit geeft uw collega's een veiliger en vertrouwder gevoel. Een domeinnaam koppelen aan SecuDoc is ook een mogelijkheid, zo wordt uw platform nog gebruiksvriendelijker, bijv. https://secudoc.uwdomein.nl.

Voorbeeld:
https://secudoc.powerassist.nl (opent in nieuw scherm)

Domeinnaam koppelen

Met een paar simpele stappen koppelt u SecuDoc aan uw domeinnaam (alleen beschikbaar voor SecuDoc Business of XL):

  • Voer een DNS-aanpassing uit aan uw domeinnaam (vraag dit aan uw systeembeheerder of domeinnaambeheerder wanneer u hier niet mee vertrouwd bent). Maak de volgende record aan:
  • secudoc.bedrijfsnaam.nl CNAME default.secudoc.nl
  • Stuur een e-mail naar support@secudoc.nl met de aanvraag om uw domeinnaam te activeren en geef daarbij de URL die u hebt gebruikt (secudoc.bedrijfsnaam.nl).
  • Wij geven u een seintje wanneer de omgeving werk.
Share:
 
 
 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 085-30 30 070

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media