Direct aan de slag?
 
Geplaatst door Anouk op 16.04.2019

SecuDoc v1.6 live!

Happy Easter! Afgelopen vrijdag is SecuDoc v1.6 live gegaan. Met 7 nieuwe functionaliteiten gaat het sturen en ontvangen van zakelijke documenten nog makkelijker. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Met SecuDoc zijn onze klanten de belangrijkste bron van nieuwe ideeën en inspiratie. Eén van de wensen van onze klanten was om bestanden te sturen en deze bestanden (bijv. ingevuld) gelijk terug te kunnen ontvangen. Daarom hebben wij voor SecuDoc Business en XL de Boemerang-functie ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van deze functie hebben wij de Droplink-functie helemaal opnieuw ontwikkeld en daardoor hebben wij ook weer nieuwe verrassingen voor de volgende livegang šŸ˜‰.

Waarom SecuDoc?

Omdat de huidige oplossingen voor sturen en ontvangen van zakelijke bestanden in de markt niet goed genoeg werken, zijn Wim en Nicolaj een paar jaar geleden met SecuDoc begonnen. Jarenlang hebben zij hierover nagedacht en gewerkt aan een eerste versie en officieel in 2018 is deze start-up tot leven gekomen. Met SecuDoc bieden zij een systeem dat makkelijk geintegreerd kan worden in het bestaande IT-landschap van iedere organisatie (ter aanvulling van e-mail). Wim als CTO ziet regelmatig dat er apps en websites op de markt zijn met datalekken. Met SecuDoc willen Nicolaj en Wim een veilig product neerzetten en zo de online wereld veilig maken voor hun gebruikers.

De 7 functionaliteiten op een rijte

1. De Boemerang-functie

Nu is het mogelijk om een Overdracht te verzenden mét een gekoppelde Droplink, zodat het heen en weer sturen van bestanden nog makkelijker wordt (bijv. contracten).

(Alleen voor SecuDoc Business en XL i.c.m. Droplink-functie)

 

2.  Droplinks naar meerdere ontvangers

Voorheen kon u een Droplink slechts naar één e-mailadres sturen, vanaf nu kan het naar meerdere ontvangers tegelijk. 

 

3. SMS-verificatie bij downloaden (pilotperiode) 

Voor het nog veiliger verzenden van bestanden kunt u tweestapsverficatie per SMS inschakelen. Bij het downloaden dient de ontvanger een zes-cijferige code in te vullen die hij/zij via SMS ontvangt.

(Tijdens de pilot periode kunnen SecuDoc Business en XL klanten hier kosteloos gebruik van maken)

 

4. Melding bij verlopen Overdracht/Droplink

Zowel de verzender als de ontvanger van een Overdracht of Droplink ontvangen een e-mailmelding als een ongebruikte link dreigt te verlopen. Toch liever geen meldingen? Dit kunt u uitzetten bij instellingen. 

 

5. Overdracht of Droplink verlengen

In de e-mailmelding die u krijgt wanneer de ontvanger de link nog niet heeft gebruikt heeft u de mogelijkheid om de geldigheid van een Overdracht of Droplink eenmalig te verlengen tot 4 weken. 

 

6. Zoekfunctie 

Via de zoekfunctie in het overzicht kunt u binnen alle verstuurde Overdrachten en Droplinks zoeken op onderwerp, naam ontvanger, e-mailadres ontvanger en tekst in bericht.

 

7. Extra talen voor ontvangers

In SecuDoc v1.6 is de taalondersteuning voor ontvangers naast Engels nu ook in het Duits en Frans.

Dus wat vindt u ervan?

Om SecuDoc verder te ontwikkelen hebben wij u nodig. We bouwen graag functionaliteiten die nuttig zijn voor onze klanten. Ervaart u de functionaltieiten die we nu hebben gebouwd als nuttig? Of heeft u zelf wensen of verbeteringen voor Secudoc? Dan horen wij dit natuurlijk graag, mail ons op support@secudoc.nl of bel naar 024 - 301 02 01.


Team SecuDoc

Share:
 
 
 

2500+ organisaties gingen u voor

Begin vandaag nog met het snel, veilig en betrouwbaar versturen van berichten, bestanden en ondertekeningen naar uw relaties.

 
2500+ organisaties gingen u voor
 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft over SecuDoc. U kunt ons via onderstaande mogelijkheden bereiken.

  • Bel ons: 085-30 30 070

    op werkdagen 9:00 - 17:00

  • Stuur ons een e-mail
  • Volg ons op Social Media